Tijdens de BOVAG WinterWasWeken ontvangen klanten de hele maand januari bij de ruim 100 deelnemende BOVAG-autowas- en poetsbedrijven een gratis kanskaart bij een was- of poetsbeurt. Daarmee maken ze kans op een cheque van 10.000 euro voor een auto naar keuze op viaBOVAG.nl en op meer dan 100 andere mooie prijzen.

Consumenten die de code van hun kanskaart online invullen, krijgen sowieso allemaal automatisch een kortingskaart van VrijeTijdNL. Daarmee kunnen ze zelf kiezen voor heel veel voordeel op tijdschriften, puzzelboeken, fiets- en wandelaccessoires of een dagje uit. Elke klant heeft dus sowieso prijs en krijgt daarmee een cadeautje van de deelnemende BOVAG-leden.

Hoofdprijs
Net als in voorgaande jaren is de superhoofdprijs van de BOVAG WinterWasWeken een cheque van maar liefst 10.000 euro die de winnaar mag besteden aan een auto naar keuze op het mobiliteitsplatform viaBOVAG.nl. Daar staan tienduizenden auto’s geadverteerd van BOVAG-leden, stuk voor stuk met minimaal zes maanden BOVAG Garantie én twee weken omruilgarantie. De andere hoofdprijs is vier keer een bungalowweekend voor het hele gezin inclusief entree tot attractiepark Slagharen. Daarnaast wordt elke week een poetsbeurt bij een BOVAG-bedrijf verloot. De overige ruim 100 prijzen betreffen onder andere een weekend in Amsterdam inclusief rondvaart, een wellnessweekend, fietsdragers, draagbare DVD-spelers, picknickpakketten, koptelefoons, slipcursussen, tijdschriftabonnementen en dagjes uit naar keuze voor het hele gezin. Elk deelnemend BOVAG-bedrijf krijgt bovendien de mogelijkheid om eigen prijzen te verloten onder de eigen klanten. Kortom, voldoende reden voor consumenten om in januari tijdens de BOVAG WinterWasWeken hun auto te laten wassen of poetsen bij een van de ruim 100 deelnemers.

Bron: BOVAG

Deel dit artikel:

Leave a comment