Bron: MESA
“Het is weer zover, de AutoTechnica beurs in Brussel, en wij zijn er weer bij! We kijken er naar uit je te ontmoeten en bij te praten en/of te introduceren aan onze vloersystemen voor de automotive industrie. Onze vloersystemen zijn geschikt voor vele toepassingen, zoals de carwash, pompeilanden, tankshop en de werkplaats. Wij hebben verschillende typen vloersystemen in ons assortiment en wij kijken op basis van gebruik welk vloersysteem het beste binnen jouw bedrijf past. Zo is ons Mesa Fast Heavy Duty vloersysteem uiterst geschikt in de carwash, en zoals de naam al verklapt, geschikt voor o.a. zware belasting. Daarnaast is dit vloersysteem volledig vloeistofdicht, chemisch bestendig, antislip af te werken en is er op deze vloer een AgBB verklaring van toepassing, waardoor de vloer volledig emissievrij is. Deze troffelvloer is ook de perfecte keuze voor in de shop. Door de moderne uitstraling en vele voordelen, is dit systeem een duurzame keuze waar je jarenlang plezier van hebt.”

In werkplaatsen leggen wij, naast ons Mesa Fast Heavy Duty vloersteem ook vaak onze Mesa Epox Gietvloer of onze Mesa Epox Floorcoat. Benieuwd naar de beste oplossing voor jouw bedrijf!
Kom dan gerust een praatje maken met een van onze Mesa Toppers: Joost, Kim en Jan-Peter staan je graag te woord. Je kunt ze vinden in hal 5, standplaats 504. Ze kunnen je verschillende voorbeelden tonen en alles vertellen over kleuren, kenmerken, materialen en over de applicatie. We zien je daar!

mesa coating
Deel dit artikel:

Leave a comment