Je ziet ze bij tankstations en ook bij carwash locaties staan, een bandenpomp automaat. Gezien het enorme marktaandeel van de firma Hansa Service is de kans heel groot dat het een automaat betreft van deze firma.

Bas : “Sinds 2000 plaatsen we al bandenpomp automaten en we hebben er anno 2023 er inmiddels vele duizenden staan. Zo hebben we recent uitgerekend dat met onze uitstaande bandenpomp automaten jaarlijks maar liefst 5 miljoen banden worden opgepompt. “Dat zijn enorme aantallen.”
En dit bespaart direct op het terugdringen van CO2-uitstoot, brandstofbesparing en voorkomt het onnodig slijten van banden.
“In de beginjaren plaatsen we bandenpomp automaten hoofdzakelijk bij tankstations. Tegenwoordig bieden de meeste carwashes deze service ook aan. Betaalde of onbetaalde units, maakt voor ons niks uit. Ons assortiment in bandenpompen is ruim. Grote of kleine units gecombineerd met een stofzuiger of een van onze andere automaten, het kan allemaal. De automaten van Hansa Service zijn van hoge kwaliteit.
“De kasten hebben een hoogwaardige RVS behuizing en worden in eigen huis gepoedercoated (in de gewenste RAL kleuren).”

5 miljoen banden opgepompt
Op deze cijfers zijn we natuurlijk enorm trots , dit komt door ons grote netwerk van klanten. Wie  hierin een groot aandeel in heeft. En deze service een aanwinst vinden op hun locatie. En zo een bijdrage leveren in het besparen op het klimaat.
Want het oppompen van banden geeft een directe besparing op het klimaat, door:
• Terugdringen van CO2-uitstoot
• minder uitstoot van NOx en fijnstof
• minder slijtage van de banden
• veiligheid

Deel dit artikel:

Leave a comment