Tijdens de afgelopen beurs Carwash Show werd de ScreenTowel officieel binnen de carwashbranche geïntroduceerd. Volgens Scott Klaassen, initiatiefnemer van dit product, waren de reacties van ezoekers erg positief. Scott Klaassen: We hebben vele jaren ervaring opgedaan in onze druk bezochte wasstraat en die waren veelzijdig. Maar generiek kan je stellen dat er van alles geprobeerd is: van reinigers papier, katoen, logo geborduurd, logo geplakt maar altijd met negatieve bijeffecten. Vegen en strepen waren onontkoombaar op ruiten en schermen. Schermen beschadigden zelfs door te agressieve oplossingen die we toen toepaste. Dat moest anders kunnen dacht ik.”

“Er moest dus een kwalitatief alternatief komen onder de naam ScreenTowel. En kwalitatief hebben wij de markt breed verkend en uiteindelijk een recept gevonden wat in praktijk de ultieme oplossing bleek te zijn. De towels worden onder eigen regie geproduceerd en op maat gemaakt. De ScreenTowels® zijn gebaseerd op onze eigen receptuur microvel met een zeer hoge kwaliteit.

Foto: Scott en Cees KLaassen

Als extra serviceproduct leveren wij tevens volledig duurzame reinigers van Clean&Protect screen reiniger. Het feit dat een organisatie als Autotaalglas, na zeer intensief onderzoek en testen, voor onze ScreenTowel heeft gekozen, is veelzeggend. Als er een organisatie is die alles van glas afweet is het wel Autotaalglas.”

Gifts
“Ook maken we ScreenTowels Gifts pakketten die we desgewenst kunnen voorzien van de bedrijfsnaam en logo van betreffende waslocatie. Dus naast een geweldige service is de Towel ook  nog een sterk marketinginstrument, met de naam van uw eigen Carwash prominent aangebracht. De Towels worden op verzoek in een banderol of een unieke verpakking geleverd. De verpakking maken we overigens ook zelf.

Deel dit artikel:

Leave a comment