De neven Niels en Arnold Wessels hebben 15 januari Autowas Centrum Raalte van Gerrit Middendorp overgenomen. Na 20 jaar het wascenrum gerund te hebben gaat  voormalig eigenaar Gerrit Middendorp met pensioen. Niels Wessels: “We kennen elkaar al langer en een tijd terug heeft hij aangegeven met pensioen te willen en vond tevens dat er nieuwe frisse wind door het wascentrum moest komen. Of we interesse hadden in zijn wascentrum. Na enkele inhoudelijke en prettige gesprekken hebben we hier uiteindelijk ‘ja’ tegen gezegd.” Voor Niels Autowas wordt dit de 4e locatie. Niels heeft daarnaast nog een eigen waslocatie in Zwolle met alleen 5 wasboxen.  

“Met het huidig personeel en de bedrijfsleider Ricardo gaan we komende tijd lekker autowassen. Er komen op korte termijn enkele aanpassingen in de Christ wasstraat, zoals bijvoorbeeld een nieuwe inrijplaat en er wordt bij de voorreiniging een nieuwe velgenbak geplaatst.”

Velgenbak
Op het moment dat de auto door de twee velgenbakken rijdt worden de velgensproeiers aan beide zijden geactiveerd en de velgen geheel ingeneveld. Hierdoor kunnen de velgen beter gereinigd worden en hoeft het personeel niet nog een keer rond de auto te lopen tijdens de voorreiniging. Dit scheelt een handeling en komt de efficiëntie ten goede.”  
Zie hieronder foto van een velgenbak bij een andere Niels Autowas-locatie
 
niels velgenbak

Wasboxen
Daarnaast zal de techniek in de 5 wasboxen vervangen worden door Meijer Reinigingssystemen. Dit zal komende maand moeten plaatsvinden. Op 1 maart willen we de waslocatie in de uitstraling van Niels Autowas openen en de bezoekers trakteren op leuke acties. Op lange termijn zullen we kijken wat we verder met de wasstraat kunnen doen.”  

niels wasboxen
Deel dit artikel:

Leave a comment