De firma Nerta bouwt momenteel een nieuw state-of-the-art fabriek op de bedrijvenzone Industriepark E17/4 in Lokeren (naast hun huidige fabriek).
“Onze nieuwe fabriek wordt de meest geavanceerde binnen de reinigingsindustrie in West-Europa. We hebben bewust gekozen om onze verankering met Lokeren te behouden. We beschikken hier over een uitstekende ligging dicht bij de autosnelweg, wat een grote troef vormt voor onze export.”

nerta pand

Ook logistiek gezien biedt deze locatie alleen maar voordelen, aangezien we voor onze grondstoffen met lokale leveranciers werken. We kochten dit terrein met een totale oppervlakte van 3,8 hectare in 2019. Maar als bedrijf in de reinigingsindustrie hebben we een lang vergunningstraject doorlopen, aangezien er talrijke risicoanalyses moesten worden uitgevoerd. Begin oktober jl. is er gestart met de bouw. De grondwerken zijn al achter de rug en de contouren van het pand zijn al aardig zichtbaar. Bedoeling is dat het pand tegen de zomer wind- en waterdicht is en dat we eind 2023 er operationeel in kunnen,” licht Christian De Munter, directeur bij Nerta, toe.  

(bron: ServiceStation)

Deel dit artikel:

Leave a comment