THE CARSPRAY is op de mark gebracht door de organisatie van de Nationale Autowasbon. Shailen: “ Niet alleen het summum van de autoparfum, maar ook de enige autoparfum die de buitenkant van de auto niet vergeet. Immers bij elke cadeauverpakking van The Carspray Amsterdam en Paris, zit een Nationale Autowasbon!” 
The Carspray, luxe autoparfum voor het interieur van de auto, maar waarbij ook de buitenkant niet wordt vergeten!”

carspray

“Een rijke geurbeleving voor het interieur van de auto. Één à twee keer sprayen op de automat is voldoende om langdurig, een aangename en discrete geurbeleving te creëren. 
De ultieme carspray’s worden geleverd in een prachtige, dubbel verstevigde, glazen sculptuur.  Duurzaam en niet zomaar in een plastic flesje met plastic dopje. 
The Carspray kan na gebruik eenvoudig worden opgeborgen in het dashboard kastje en hoeft niet aan de binnenspiegel te bungelen of op het ventilatie rooster gemonteerd te worden.

Foto: Het logo vanThe CarSpray lijjkt op die van de Nationale Autowasbon

“The Carspary is de absolute koning van de autoparfums en bevindt zich in het hoger segment van de autoparfums

– Duurzaan: geen plastic flacon, geen plastic dop, maar een luxe en elegante glazen sculptuur met houten dop met ingebrand logo

-De special edition “Amsterdam to Paris” nu inclusief Nationale Autowasbon voor de buitenkant van de auto

-Speciale luxe cadeau verpakking maakt dit waardevol en ultiem geschenk voor iedere autobezitter

-De enige autoparfum die de buitenkant van de auto niet vergeet

-De cadeau verpakking bestaat uit 2 geuren: Amsterdam en Paris. Bovendien ontvangt de klant ook een Nationale Autowasbon”

Meer Informatie

The Luxery CarSpray
Nijkerk
info@thecarspray.nl

Deel dit artikel:

Leave a comment