ProWash is een van de grote leveranciers van autowasinstallaties in België en heeft roll-over en wastraten van de merken Sonny’s en Christ in het pakket. Daarnaast levert dit bedrijf uit Sint Niklaas wasboxen, truckwashinstallaties (Christ) en waterbehandelingssystemen. Maar ook randapparatuur zoals stofzuigers, mattenkloppers, automaten ed. Reinigingsmiddelen zijn eveneens van het merk Christ. Voor betaalsystemen kunt u eveneens bij dit bedrijf terecht. ProWash heeft in het verleden ook in Nederland enkele wasinstallaties geplaatst.

Voor het eerst in Benelux heeft Ticwash Equipment met Toussaint Industry een installatie van BKF Carwash geïnstalleerd. Dit is hoog kwaliteit Self Car Wash installaties met meer dan 1600 open selfcarwashes wereldwijd. Toussaint Industry bekend sinds 2006 voor service en onderdelen voor reinigingsinstallaties. TicWash biedt hoogwaardige aangepaste structuren die plaats bieden aan maximaal 7 voertuigen. Door ons als partner te kiezen, weet u zeker dat u met betrouwbare, state-of-theart apparatuur werkt, altijd in voorsprong op
onze concurrenten.”

“De ISTOBAL M’WASH4 heeft een zijdelingse hogedruk met ‘dual-axis’ beweging en 360° roterende horizontale hogedruk. De roll-over zorgt ook voor een betere toepassing van de chemische producten door roterende sproeiers in het onderste gedeelte. Er is ook een optimaal contact met de onderkant van het voertuig. Bovenaan zijn twee extra sproeiers toegevoegd om zo het voertuig volledig te kunnen bedekken met chemische producten, ongeacht de vorm of grootte van het voertuig. Naast de kantelbare verticale borstels, zowel aan de zijkant als aan de achterkant, bevat de vernieuwde software van de M’WASH4 een verbeterd systeem dat zorgt voor een constante borsteldruk die zorgt voor een optimaal resultaat. De nieuwe software voor wiel- en borstelbeheer zorgt dat er gewassen wordt op de meest nodige plaatsen. Door de nieuwe software kunnen we verschillende wasopties voor elk programma instellen.”

Deel dit artikel:

Leave a comment