Berrie Wolters

Het bedrijf van familie De Beijer bevindt zich al decennia aan de Knopperweg in Randwijk, maar de mogelijkheid om een nieuw bedrijfspand te bouwen aan de Verbindingsweg in Herveld (Bij afslag A15 Zetten / Andelst) maakt hier een eind aan. Sander de Beijer runt samen met zijn broer Bas het bedrijf. Sander: “Het oude pand bood weinig tot geen groeimogelijkheden meer, en toen we de gelegenheid zagen en kregen om op een mooi A-locatie in Herveld te bouwen hebben we deze kans gelijk gegrepen. Op onze nieuwe locatie komt ook een uitgebreide carwashgelegenheid.“ Op de huidige locatie in Randwijk bevindt zich een werkplaats, auto- en busverhuur, schadeherstel, verkoop occasions, een bemand Shell tankstation en een roll-over van Istobal.

Nieuwbouw
Sander: “Alle diensten gaan uiteraard gewoon mee naar de nieuwe locatie. Het pand wordt groter dan het huidige pand, maar dat houdt niet in dat we meer occasions in de showroom gaan plaatsen of dat de werkplaats en schadeherstel veel groter worden. Wel komt er een ruim TamOil tankstation met grote shop. De bouw ervan wordt volledig gedaan en begeleidt door de firma TamOil.”

De beijer nieuwbouw

Wasgelegenheid
Op de nieuwe locatie in Herveld investeert De Beijer in een 20 meter lange wasstraat van Washtec met lineaire techniek, 5 wasboxen eveneens van Washtec en een centraal stofzuigplein van Ergox (met 9 opstelplaatsen).
“Op onze oude locatie hebben we al ruim 10 jaar een roll-over en we zien de wasaantallen groeien en we geloven dus zeker in de mogelijkheden met carwash. Voor de nieuwe locatie hebben we dan ook voor een grote opzet gekozen en dus daarom plaatsen we een wasstraat en ook wasboxen om ook de ‘doe het zelf-er’ te bedienen, toch ook een grote groep. En uiteraard kunnen onze wasklanten na een wasbeurt gratis de auto stofzuigen op het centraal stofzuigerplein.”

Wasstraat:                  Lineaire Washtec SL50 wasstraat van 20 meter
Wasboxen:                 5 wasboxen van Washtec  type Premium
Waterrecycling:         Quartzgrind kiesfilter   40m3/uur recycling

Stofzuigplein
Het stofzuigplein zal uit 9 stofzuigslangen voor 8 opstelplaatsen bestaan en een plaats bij de VIP-/poetsafdeling. “Dit wordt een ERGOX systeem met de nieuwste generatie software. Zeer  energiezuinig en uitgebreid met een energie- vermogensmeting waarmee de ondernemer op elk moment het energieverbruik kan aflezen. Ook is het systeem te koppelen  aan een web-interface zodat er op afstand service kan worden verleend door de ERGOX engineering en support afdeling.”

De planning is volgens het bouwbedrijf dat medio december dit jaar de nieuwbouw operationeel zal zijn.   

Deel dit artikel:

Leave a comment