`Met de komst van Accountmanager, Dennie van der Heijden, is het team van Sireon een nieuw gezicht rijker. Dennie is al 21 jaar actief in de Carwashbranche. Hij heeft in deze jaren kennis en kunde vergaart in de diverse facetten die deze branche eigen is. Dennie begon zijn carrière op zijn 17e als autopoetser bij Loogman Carwash. Hij ontdekte hier al snel zijn passie voor het vak. In de 20 jaar die hierop volgde heeft hij in verschillende wasstraten gewerkt en jaren als leidinggevende in Almere zijn dienst bewezen.”

Details
Dennie van der Heijden: “Autowassen is echt mijn passie, er is niks mooiers als een vieze auto die naar binnen rijdt en er weer schoon uit komt. Wetend dat in de tussentijd een perfecte combinatie van hardware, water & chemie nodig is om het beste resultaat te krijgen waarbij de kleinste details een groot verschil kunnen maken. Invulling geven aan alles in deze puzzel vind ik geweldig! Na mijn jaren in de wasstraat te hebben gestaan voelde ik behoefte aan vernieuwing. De functie Accountmanager leek een passende stap voor mij. Ik ben trots om deel uit te maken van een bedrijf dat hoogwaardige Nederlandse producten levert. Ik ben vastbesloten om mijn kennis met de branche te delen en het bij te kunnen dragen aan de groei van dit bedrijf.”

We kijken ernaar uit om samen met Dennie te groeien en onze positie in de carwash industrie verder te versterken en de branche te voorzien van de beste producten! Welkom aan boord Dennie van der Heijden!  Dennie is te bereiken via:
Telefoonnummer 06-27385631 of email  dennie@sireon.nl.

Deel dit artikel:

Leave a comment