Bij Total tankstation MINLI in Landgraaf is een nieuwe Ceccato Hydrus 2.0 Premium roll-over geplaatst door de firma Watermagic. De roll-over heeft zowel een hoogte als breedte van 2 mtr 60. Peter Wiering van Watermagic: “De Hydrus is het paradepaardje van Ceccato. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar, maar bij MINLI hebben we dus gekozen voor 2.60 zodat men ook busjes en andere bredere voertuigen kan wassen. De oude Autoequip roll-over die we 17 jaar geleden hebben geplaatst is vervangen.”
 

“Zoals eerder gezegd is de Hydrus het paradepaardje van Ceccato binnen het roll-over segment. Alle nieuwe en verbeterde technieken zijn hierin verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan de vernieuwde Led display, het shapefit borstelsysteem waarmee de zijborstels nog beter schaduwplekken van de auto raken. De contourvolging van de auto is bij zowel hogedruk als bij de droging aanzienlijk verbeterd wat het wasresultaat met name aan de voor- en achterzijde ten goede is gekomen.
Het TSD (Turbo Side Dryer) systeem zorgt voor een maximaal en effectief gebruik van de droger (zie foto hieronder).”

Daarnaast heeft Watermagic de Entree Boog gemaakt en geplaatst en tevens bij beide MINLI locaties (Heerlen en Landgraaf) een cashwisselaar geplaatst voorzien van Payter zodat klanten nu ook contactloos wasmunten kunnen kopen.”

watermagic entreeboog
watermagic ceccato
Deel dit artikel:

Leave a comment