Cleanbuild is binnen de carwashbranche vooral bekend van het product Cleanpanel wandsystemen.  Het bedrijf uit Barneveld heeft ook het product Cleanwindow kozijnen in het assortiment. Recent heeft men bij oa de Shell locaties in Zeist en Eindhoven een nieuwe Cleanwindow kozijn geplaatst.

Zeist
in de gerenoveerde wasstraat van CarCare Shell te Zeist (Boulevard) hebben we naast nieuwe wandpanelen ook een kunststof pui geplaatst. De pui heeft HR++ veiligheidsglas en is 4 meter breed. Met ons ‘Cleanwindow’ productgamma kunnen we kunststof ramen en puien op projectmaat produceren in veel verschillende uitvoeringen. Het is allemaal maatwerk. Klanten hebben ruime keuze uit kleuren, structuren, accessoires en uitvoeringen. Het grote voordeel van kunststof (hard PVC) is dat het sterk is, lang mee gaat en weinig onderhoud nodig heeft. Zeker voor carwashes is het waterbestendige kunststof heel handig.

shell zeist new cleanbuild

Foto links: de situatie voor project

Foto rechts: Situatie na project: De (tank) klanten aan het Shell tankstation hebben nu een mooie inkijk in de carwash en zien auto’s gewassen worden (actie). 

Eindhoven
De kunststof pui is is 10.500 mm in de kleur grijs van het merk Cleanwindow (merk van Cleanbuild). De pui bevat HR++ dubbelzijdig veiligheidsglas. 
Op de foto rechtsonder is tevens te zien dat de wand in de carwash aan de rechterkant met Cleanpanel is gerenoveerd. Daarnaast is bij dit project een kast gemaakt met twee Cleandoor deuren. Hierachter is de technische ruimte netjes weggewerkt

Beurs & zo

Cleanbuild staat binnekort op de volgende beurzen:

vakbeurs tankstations

Ga naar de website van Cleanbuild

Deel dit artikel:

Leave a comment