Tijdens de Carwash Show Europe 2023 lanceert CMPS naast haar nieuwe uiterlijk ook een nieuw betaalplatform waarbij eenvoud en nieuwe mogelijkheden voorop staan. “Met de bestaande infrastructuren zijn we erg afhankelijk van partners die ook op het operationele vlak nog service verlenen, denk hierbij aan terminal beheer en calamiteiten, maar ook tariefstelling van een derde partij voor de transactieverwerking”, aldus Diederik de Klerk van CMPS.

“Met het nieuwe betaalplatform is CMPS het enige aanspreekpunt voor de ondernemer voor wasbox, roll-over, wasstraat en overige gerelateerde carwash dienstverlening. Wij leveren zelf de benodigde hardware, bieden een zeer competitieve prijsstelling voor de transactieverwerking en dit voor alle kanalen; fysiek in de vorm van een onbemande en bemande, waterbestendigde, betaalterminals maar ook online. Dit kan CMPS aanbieden met 100 verschillende betaalmethoden en in 80 landen wereldwijd.”

“Ook loyaliteit in de vorm van abonnementen op basis van kenteken of bankkaarttoken en bijbehorende incasso. Fysieke en virtuele klantenkaart in de Apple en Android wallet biedt ook tot de mogelijkheden. Voor de betaalterminals heeft CMPS een eigen app ontwikkeld die de gebruiker bediend. De app zorgt voor de specifiek functies zoals het aansturen van de car wash apparatuur, wachtrij, kenteken detectie en herstart of continuering van een roll-over programma bij een noodstop situatie.”

Op de stand (2.11.01) van CMPS wordt het nieuwe platform live gedemonstreerd

cmps
Deel dit artikel:

Leave a comment