Pitspro Academy heeft de nieuwe training ‘Praktisch leidinggeven’ speciaal voor autowasbedrijven en tankstations ontwikkeld. Het betreft een vierdaagse training die afgelopen 1 juni bij Innovam in Nieuwegein startte. In het najaar wordt de opleiding nog drie keer aangeboden. Een must voor iedereen die meer uit zijn leidinggevende functie wil halen.
 
Pitspro Academy van BOVAG helpt ondernemers in de branche bij het opleiden en ontwikkelen van hun personeel. Op dit opleidingsplatform zijn diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen te vinden. De training ‘Praktisch leidinggeven’ helpt leidinggevenden hun capaciteiten verbeteren. Centraal staat het ontwikkelen van een overtuigende eigen stijl die onder andere helpt bij het aansluiten op de verwachtingen en behoeften van medewerkers en het creëren van een prettige werksfeer, waarin goede resultaten worden  behaald. De deelnemers leren resultaten te verbeteren door
gedragsbeïnvloeding, een visie te ontwikkelen, doelen te stellen en feedback te geven, medewerkers te ondersteunen en actie- en implementatieplannen op te stellen.

Aanmelden
‘Praktisch leidinggeven’ gaat na de zomer weer van start op 6 september, 10 oktober en 27 november bij Innovam in Nieuwegein en kost 1.699 euro per persoon exclusief btw. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website pitspro.nl.

Nog meer nieuwe trainingen
Erik Stern, branchemanager BOVAG Tankstations, blikt alvast vooruit naar het komende halfjaar: “De rest van 2023 gaan we het platform van Pitspro Academy verder optimaliseren. We blijven campagne voeren en er volgen nieuwe trainingen. We gaan bijvoorbeeld aan de slag met EV-kennistrainingen voor
autowasbedrijven. Innovam blijft uiteraard onze opleidingspartner en we roepen vooral ook onze leden op om ons input te blijven geven. Tot slot een oproep aan iedereen die nog geen gebruik maakt van het platform: schrijf u in en motiveer uw medewerkers om het aanbod van Pitspro Academy te proberen!”

Deel dit artikel:

Leave a comment