Gisteren vierden Van Staveren de officiële opening met ruim 50 gasten. De twee roll-overs  van WashTec draaien al enkele weken op volle toeren en van de vier Savona wasboxen wordt ook al gretig gebruik van gemaakt. En gisteren opende Algemeen directeur Jitha van Staveren deze carwash, samen met projectleider Robert Uneken en Rense van Slooten met wie zij het originele plan ontwikkelde voor een wascentrum (zie foto links onder). Met een druk op de knop werden de wasstraten geactiveerd en was de opening een feit.

Urk
Van Staveren Carwash Urk is 24/6 open, onbemand en je betaalt hier cashless. Vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli zijn er voor iedereen openingsfestiviteiten op de carwash. De catering wordt verzorgd door Jitha’s Deli; koffie met wat lekkers, fris en een ijsjes en voor alle bezoekers een leuke verrassing. Want deze carwash moet voor iedereen verrassend leuk zijn! Speciaal op zaterdag 6 juli komt er een ballonartiest en treedt de Urker band Leuster op.

van staveren
van staveren washtec

Blue Carwash wordt Van Staveren Carwash
In de maanden juni en juli worden alle 13 Bleu Carwash locaties omgekleurd naar Van Staveren Carwash. De eerste locatie onder deze nieuwe naam Van Staveren is de nieuwbouw in Urk.

 

(Bron: Van Staveren)

Deel dit artikel:

Leave a comment