Tijdens de recente editie van CarWash Show Europe introduceerde Nerta de zure reiniger ATC 400. “Deze reiniger is ideaal om de car- of selfwash een grondige poetsbeurt te geven. Zo kan deze innovatie ingezet worden voor het schoonmaken van zowel glazen wanden als de inox infrastructuur van de selfwash. Maar ook voor de reiniging van de carwash is dit product uiterst geschikt: sandwichpanelen, inox onderdelen, de technische ruimte en dergelijke kunnen ermee onder handen worden genomen. ATC 400 is beschikbaar in verpakkingen van 25, 200 en 1.000 liter.”

Andere noviteiten
Een andere innovatie was Nerta Tropical Blast. “Dit voorwasproduct zorgt tevens voor een aangename geur in de washal. Bovendien geldt voor dit product een budgetvriendelijk introductie-prijskaartje.”
Tot slot stond ook Nerta Novo Foam Wax onder de aandacht. “Deze sterk schuimende wax maakt de wasklant visueel duidelijk dat er een beschermingslaag op de auto wordt aangebracht. Hierdoor is de consument sneller geneigd om een programma met wax te kiezen en dat is goed voor de omzet.”  

Deel dit artikel:

Leave a comment