Onder het motto: ‘Nooit meer shampoo bestellen’ lanceert Spectro op de vakbeurs Transport Compleet Gorinchem officieel haar IBC Monitoring System

Internet of Spectro
Eerder dit jaar lanceerde Spectro het Internet of Spectro. Daarbij  maakt Spectro de volgende stap met de inzet van data in reinigingsmiddelen. Bij de gebruiker wordt een speciale Spectro Internet Module geïnstalleerd die kan communiceren met alle doseerapparatuur en sensoren van Spectro. De data wordt continu verstuurd naar de server van Spectro en vervolgens verder geanalyseerd en bewerkt.

Nooit meer shampoo bestellen
De eerste praktische toepassing van Internet of Spectro is het IBC monitoren van grote verpakkingen zoals IBC’s en MiBC’s in Car- & Truckwash en de voedingsmiddelenindustrie. Er kan tot op de minuut precies gezien worden wanneer de gebruiker het bestelmoment bereikt. Als dit het geval is wordt er automatisch nieuw product opgestuurd. Daardoor zit men nooit meer zonder product. De gebruiker krijgt tevens een melding als het product helemaal op is.

Spectro Technical Service
De Internet Modules, sensoren en doseerapparatuur worden door Spectro zelf ontwikkeld en geproduceerd in onze energieneutrale fabriek. Alles wordt professioneel geïnstalleerd door het gloednieuwe Spectro Technical Service Team. Die werken overigens ook volledig CO2-neutraal door uitsluitend de inzet van elektrische voertuigen. 

Het Spectro IBC Monitoring System krijgt haar wereldpremière op de Transport Compleet in Gorinchem en is live te bezichtigen op onze stand (J109) op 28, 29 en 30 september 2021

transport compleet
Meer informatie
Deel dit artikel:

Leave a comment