Torqx Capital Partners (“Torqx”) en de oprichters van iClean Naarden zijn verheugd met de overname van iClean Carwash, iClean Carpolish en iClean Carrepair in Naarden. iClean Naarden is een hoogwaardige wasstraat en staat in de gehele regio Gooise Meren bekend om de uitzonderlijke all-in service ervaring verzorgd door een enthousiast team van medewerkers. Naast het wassen van auto’s voeren schadeherstellers reparaties uit en zorgen de poetsspecialisten voor de optimale bescherming van de wagen. iClean Naarden is een uitstekende aanvulling op het bestaande netwerk van de Carwash groep vanwege de uitgebreide en hoogwaardige dienstverlening, het trouwe klantenbestand, de centrale ligging en de moderne uitstraling.

In 2014 richtte Hans en Bernard Musters, de gebroeders De Zeeuw en Ed Hamming iClean Naarden op. Bernard ziet de overname door Torqx als de juiste volgende stap voor de onderneming: “Wij hebben iClean Naarden 9 jaar geleden opgericht en ik ben erg trots op het succes dat we, in samenwerking met Cees en Max Klaassen, er van hebben gemaakt. We hebben een achtergrond in de schade herstel sector en zochten een goede manier om de particuliere klant te bereiken. De wasstraat bleek ideaal om die kant van de markt te kunnen bedienen en heeft als losstaand bedrijf al onze verwachtingen overtroffen.

Nu is het moment gekomen om een stap terug te doen en dan is het mooi om ons bedrijf over te kunnen dragen aan een professionele en kapitaalkrachtige groep die de groei voort kunnen zetten.

Hein Castelijns, algemeen directeur van de Carwash groep, is erg enthousiast over de overname: “Met iClean Naarden halen we een bewezen totaalconcept in huis op het gebied van carwash, carpolish en carrepair; diensten die we mogelijk ook op andere locaties kunnen gaan aanbieden. Ik heb bovendien veel zin om met het team aan de slag te gaan. Bedrijfsleider Max heeft samen met zijn team iClean Naarden tot een begrip in de regio gemaakt en dat is vooral te danken aan de zeer vriendelijke en behulpzame klantbenadering.”

De overname van iClean Naarden is een mooie stap voor Torqx in het verder uitbouwen van de kampioen in premium carwash locaties in de Benelux. David van Hasselt, Partner bij Torqx: “iClean Naarden is een geweldige aanvulling op onze groep en past perfect in de visie die we voor ogen hebben. We zijn daarnaast erg blij dat we hiermee een locatie binnenhalen op nog geen vijf minuten rijden vanaf ons kantoor zodat we eindelijk “thuis” kunnen wassen. Een mooie uitkomst van een zeer prettige samenwerking met de aandeelhouders van iClean Naarden.”

Deel dit artikel:

Leave a comment