Al vanaf de opening, inmiddels al weer zo’n 8 jaar geleden, waren er problemen met het sporen van de auto’s op de kettingbaan. Maurice Piket: “De kettingbaan lag te diep in de vloer waardoor de auto’s links afspoorden en de velgen tegen de linker ketting aan liepen, wat weer regelmatig resulteerde in schades aan velgen. Erg vervelend voor de klanten en duur voor een ondernemer die zijn verantwoordelijkheid neemt.”

Justin en Jasper, eigenaren van All-in Echte, hebben de hulp in geroepen van de firma Carwash Transmissies (CT), die samen met Maurice Piket Techniek (MPT) het probleem hebben bekekene en dit probleem ontdekten. “Wat bleek, de kettingbaan ligt over de gehele lengte gemiddeld 3,5cm onder het vloerniveau. Hierdoor gaat de auto naar links ‘lopen’ in plaats van naar rechts.

piket echt
piket echt

Na een gedegen voorbereiding hebben CT en MPT de handen ineengeslagen en de problemen voor de klant opgelost. “We hebben de gehele kettingbaan eruit gehaald en opgehoogd. Bij de beschadigde kettingbaandelen hebben nieuwe stukken ingelast. We zijn hiermee vroeg in de ochtend begonnen en ’s nachts waren we klaar. De wasstraat heeft slechts 1 dag stilgestaan.”

Deel dit artikel:

Leave a comment