Met Payque kan iedere elektronische muntautomaat klaar worden gemaakt voor de toekomst zonder dat er geïnvesteerd hoeft te worden in dure betaalterminals. De lage installatie- en gebruikskosten zorgen ervoor dat Payque een voordelige oplossing is waarmee jouw automaten weer helemaal van deze tijd zijn. Goed voor het milieu en voor de portemonnee.
Payque maakt het mogelijk om QR-betalingen te accepteren bij alle elektronische muntautomaten zoals bijvoorbeeld wasboxen, wasstraten, stofzuigers, bandenpompen maar ook vending machines, wasmachines en toiletten.

payque

Meer dan betalen
Payque is niet alleen de ideale oplossing voor betalingen, Payque geeft je ook inzicht in de omzet en het gebruik van automaten en geeft je de mogelijkheid om klanten te belonen doormiddel van loyalty programma’s, kortingsacties en vouchers. Daarnaast kun je Payque ook gebruiken voor het verlenen van toegang tot bijvoorbeeld toiletten of het openen van slagbomen.

Direct op je rekening
Uniek aan Payque is dat het opgewaardeerde saldo van jouw gebruikers direct aan jou wordt overgemaakt. Payque zit hier niet tussen wat ervoor zorgt dat jij direct beschikt over de middelen

Eenvoudig aansluiten
De Payque Connector is een slimme module die aan de binnenkant van iedere elektronische muntautomaat kan worden ingebouwd, aan de buitenkant van de machine zie je er niets van. Een QR-code sticker, standaard of in jouw huisstijl, is het enige wat je nodig hebt

Zelf ervaren of kennismaken?
Kom langs, je vindt ons op de Tankstation & Carwash Vakbeurs stand T.627

Deel dit artikel:

Leave a comment