Bron: Bovag

BOVAG heeft in samenwerking met Innovam en speciaal voor de aangesloten tankstation- en  autowasprofessionals Pitspro Academy gelanceerd. Dit platform biedt diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen aan. Deze zijn kosteloos voor leden van BOVAG én hun medewerkers.  

Bij goed ondernemerschap hoort goed werkgeverschap en daar helpt BOVAG graag bij. Juist in tijden van personeelstekorten is het belangrijk om extra zuinig te zijn op de mensen die werken in onze branches. Investeer daarom in de ontwikkeling van uw medewerkers en maak als BOVAG-lid kosteloos gebruik van opleidingen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid, klantcontact en management. Deze worden verzorgd door Innovam en zijn zeer toegankelijk, behapbaar qua tijdsbeslag en vooral praktijkgericht. In overleg met een klankbordgroep van ondernemers wordt het aanbod op termijn verder uitgebreid en geoptimaliseerd. Kijk voor alle opleidingen op www.pitspro.nl

 Welke opleiding kiest u? 

De nieuwe Pitspro Academy biedt een keur aan opleidingen voor medewerkers van BOVAG-autowasbedrijven, -tankstations en -poetsbedrijven. Kiest uw medewerker bijvoorbeeld voor de online LPG-training? Dan wordt hij of zij volledig bijgeschoold over onder andere de verschillende installaties, de vereiste controles, het herkennen van gevaarlijke situaties en het toepassen van de noodprocedure. Pitspro Academy biedt ook mogelijkheden voor commerciële toppers in de shop, zoals de e-learning Actieve Verkoop. Die geeft de medewerker handvatten om de eigen verkoop te vergroten door het verbeteren van klantcontact en het inspelen op koopsignalen. Specifiek voor het autowasbedrijf is er bijvoorbeeld een online training over veilig werken in de wasstraat; welke risico’s zijn er, hoe moet je die managen en hoe moet je omgaan met gevaarlijke stoffen? Voor nieuwe medewerkers op het tankstation en in het autowasbedrijf zijn er op www.pitspro.nl zelfs al complete opleidingsplannen samengesteld, tevens geheel kosteloos.   

Win een teamuitje ter waarde van 1.500 euro  

Om medewerkers in staat te stellen de kosteloze opleidingen van de Pitspro Academy te volgen, moet u als werkgever en BOVAG-lid eerst een teamaccount aanmaken op www.pitstpro.nl. Doet u dit vóór 31 december 2022 en meldt u daarbij ook al uw medewerkers aan, dan maakt uw team automatisch kans op een gezamenlijk uitje ter waarde van 500, 1.000 of zelfs 1.500 euro. 

Deel dit artikel:

Leave a comment