De Pitspro Academy organiseert in december en januari de nieuwe, tweedaagse basistraining autoreconditionering, waarin uw medewerker op een vakkundige manier een auto leert poetsen en polijsten. Tijdens de training worden handige tips en tricks gedeeld waardoor sneller en efficiënter kan worden gewerkt.

De Pitspro Academy van BOVAG helpt ondernemers in de autowas-, poets- en tankstationbranche bij het opleiden en ontwikkelen van hun personeel. Deze basistraining autoreconditionering kan bij Innovam in Nieuwegein worden gevolgd op woensdag 6 en donderdag 7 december óf op donderdag 18 en vrijdag 19 januari. De trainingsdagen duren van 8.30 tot 17.00 uur. Op de trainingslocatie is een was- en poetsstraat aanwezig waar de deelnemers alles leren over reinigen van de velgen, wassen en foamen van de auto (inclusief reiniging motorruimte brandstofmodellen en sponningen), drogen, kleien en afplakken, excentrisch en roterend polijsten, verschillende soorten lakbescherming, behandeling van ongelakte delen (trims), reinigen van het interieur inclusief voeden van kunststof delen en lederen bekleding, en het streeploos reinigen van de ruiten.

Aanmelden
De training start met een stuk theorie over veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen. De deelnemer sluit de training af met een eindtoets en ontvangt een erkend BOVAG-certificaat. Per persoon bedraagt de investering 690 euro exclusief BTW en inclusief lunch op beide dagen. Inschrijven kan online via pitspro.nl en voor meer informatie kan telefonisch contact op worden genomen via 030-6087923.

Deel dit artikel:

Leave a comment