De BOVAG WinterWasWeken zitten er weer op. Ondanks het tegenvallende januariweer waren ze behoorlijk succesvol. In totaal zijn ruim 51.000 kanskaarten verzilverd. Een goede score in vergelijking met voorgaande jaren. Ook de onderlinge competitie tussen de autowas- en poetsbedrijven – die dit jaar voor het eerst werd gehouden – leverde een spannende strijd op. Sommige autowas- en poetsbedrijven waren ontzettend fanatiek om een plekje bovenaan in de ranglijst te verwerven.  

Winnaars 

In het eindklassement eindigde ANAC Carwash Arnhem (IJsseloord) verdiend op de eerste plaats; elke week veroverden zij een plek in de top drie. Zij winnen een uitje ter waarde van € 1.500,- voor het hele team. Ook BOB Autowas Rotterdam Charlois en At the Carwash Company vielen in de prijzen. Zij ontvangen een teamuitje ter waarde van respectievelijk € 1.000,- en € 500,-.  

Hoofdprijs  

Ook dit jaar maakten klanten die de kanskaart verzilverden kans op een cheque ter waarde van € 10.000,- voor een auto naar keuze, te verzilveren bij een BOVAG-autobedrijf. De gelukkige winnaar viel bij Right Autowas B.V. in Hoorn. De officiële chequeoverhandiging vond 16 februari plaats.

Bij een autowasbeurt in januari bij Right Autowas B.V. in Hoorn ontving Hester Huisman een kanskaart. Door de unieke QR-code te scannen, won Hester de hoofdprijs van de BOVAG WinterWasWeken: een cheque van maar liefst 10.000 euro, te besteden aan een auto naar keuze bij een BOVAG-autobedrijf. Op donderdag 16 februari nam zij de prijs in ontvangst bij Right Autowas in Hoorn.

Deel dit artikel:

Leave a comment