Berrie Wolters

Ruim 3 jaar geleden hebben Marcel van Veen en Johan Verschoor de autowasgroothandel Quality Carwash Products (QCP) opgericht. Al snel stapte ook Bas de Rooij als mede-eigenaar in het bedrijf. Begin vorig jaar is de naam QCP richting de branche veranderd naar Autozeep.nl. Doel van de heren is het aanbieden van een reeks carwashproducten van goede kwaliteit tegen een acceptabele (lees lagere) prijs. Marcel van Veen: “We zien dat Autozeep en ons prijs-kwaliteit concept bij steeds meer ondernemers bekend is en ons aantal klanten groeit dan ook. Omdat we alle drie zelf carwashondernemers zijn en dus druk met de dagelijkse bedrijfsvoering hiervan, maken we onvoldoende gebruik van de groeimogelijkheden. Ik ken Bob van Eck al een tijdje en ben erg blij dat hij ons team komt versterken.”

Foto boven: links Marcel van Veen en rechts Bob van Eck

Bob heeft meer dan 30 jaar ervaring in de carwash branche, waarvan 15 jaar bij een grote Duitse chemie-producent. “Gezien zijn brede rol die hij had in de Benelux, zal Bob een goede bekende zijn voor veel carwash-ondernemers. Hij heeft in al die jaren een eigen klantenkring opgebouwd en dat biedt voor ons ook mogelijkheden. Hij heeft jaren ondernemers geadviseerd over chemieproducten en verscheidene problemen bij waslocaties helpen oplossen. Hij heeft ruime ervaring in het afstellen van alle soorten wasinstallaties (wasboxen, roll-overs, wasstraten en truckwashes) van nagenoeg alle merken.”  

quality carwash

Nieuw magazijn
Toen men 3 jaar geleden begon met de groothandel werd er in de bestaande waslocatie De Walvis te Papendrecht magazijnruimte vrijgemaakt. “Dit heeft een lange tijd kunnen volstaan, maar de laatste tijd werd de ruimte te klein. Enerzijds door de groei van klanten, maar ook willen we meer producten, en grotere voorraden kunnen aanleggen zodat we producten ook direct kunnen leveren. Ook onze uitgebreide autopoetslijn van de merken Dr Beasly en AutoMagic gaan we meer onder de aandacht brengen, en dan je hiervoor ook meer opslag nodig.”

Matteklopper
“we zijn continue op zoek naar nieuwe producten. We leveren al langer stofzuigunits en sinds kort ook RVS mattekloppers voor op het stofzuigplein. Deze laat ik in Engeland maken en kan ik tegen een interessante prijs aanbieden. De matteklopper kan ook van slangbuizen worden voorzien (zie foto). Ik heb uiteraard enkele mattekloppers bij mijn eigen waslocatie laten plaatsen. Momenteel heb ik meerdere mattekloppers op voorraad. De prijs van een matteklopper (€ 450,- ex btw) is ook erg interessant. Een mooie toevoeging dus voor iedere carwash-, tankstation- en/of autopoetsbedrijf.”

Meer Informatie

Deel dit artikel:

Leave a comment