Frank Rietberg: “In het streven om producten steeds ‘groener’ en veiliger te maken heeft RIWAX de focus continue op productontwikkeling. Daar zijn fantastische nieuwe producten uit voort gekomen. Zo is ook de Hydro Clean een noviteit. Een hoog geconcentreerde velgenreiniger die echter ook als voorreiniger ingezet kan worden. Multifunctioneel zoals zoveel andere producten van RIWAX! 

Hydro Clean is een alkalische reiniger met een pH van 13 en heeft een zeer krachtige werking bij een mengverhouding van 1:10. Hogere verdunning is echter ook mogelijk wat het product tot een zeer zuinige reiniger classificeert. In het kader van mens, milieu en machine is Hydro Clean het product van de toekomst. Het product maakt onderdeel uit van de exclusieve en hoogwaardige Hydro line. Het product is voor zowel de professionele carwash als ook de re-conditioneringsbranche een perfecte en veilige velgenreiniger.

Onze adviseurs staan graag klaar om nadere toelichting of een demonstratie te geven en eventuele vragen te beantwoorden”

Deel dit artikel:

Leave a comment