Schoonmaken wasistallatie en/of washal

Marcel van Veen: “Autozeep is niet alleen leverancier van betaalbare topproducten voor een schone en droge auto, maar levert ook reinigingsmiddelen om bijvoorbeeld de washal en wasinstallatie (wasstraat, roll-over en-of wasboxen) weer fabrieksnieuw te krijgen. Immers een smerige zwarte wasinstallatie en/of washal verkoopt natuurlijk niet. Sommige ondernemers hebben niet de mogelijkheid, tijd of handjes beschikbaar om deze reiniging zelf te doen. Autozeep heeft experts in dienst die dit graag voor de ondernemer uitvoeren. Qua kosten hiervoor bekijken we per waslocatie, maar het betreft voor onze afnemers natuurlijk wel een vriendelijke prijs.”

Reinigen Jerry-cannen

Marcel van Veen: “Vanaf dag 1 van het ontstaan van het bedrijf Autozeep recyclen we alle jerry-cans. Uit eigen ervaring als wasstraathouder weten we dat lege cannen altijd een sta in de weg zijn en een groot deel van het magazijn innemen. Weggooien en/of weggeven is niet de oplossing. We hebben het zo geregeld dat we alle lege cannen weer meenemen bij het afleveren van de nieuwe bestelling. Deze cannen worden door ons verpakt en opgestuurd naar de fabrikant. Deze reinigt ze, voorziet de cannen van een nieuw etiket en vult ze opnieuw af. . We proberen niet alleen goede kwaliteit te leveren voor de juiste prijs maar ook de juiste oplossingen te vinden voor problemen waar wij en onze wasstraatcollega’s tegen aan lopen.”

Herintroductie wasstraat concept Rain-X

Binnenkort herintroduceert Autozeep het gerenommeerde Rain-X concept voor in wasstraten. Marcel van Veen: “Veel wasstraten hadden vroeger een Rain-X boog waarmee het Rain-X product over de auto werd verneveld. Rain-X is een zeer Hydrofoob product en zorgt voor een langdurige waterafstotende laag op de auto. Wasstraatondernemers vroegen er een extra bedrag voor aan de wasklant en er werd veel gebruik van gemaakt. Rain-X is van Amerikaans fabricaat. Met de komst van de Europese REACH-eisen in 2007 voldeed Rain-X echter niet meer aan de geldende (arbo- milieu)-eisen en verdween dit concept op den duur binnen de carwashbranche. De Amerikaanse eigenaar hebben Rain-X inmiddels aangepast aan REACH en dat is voor ons reden om met het bedrijf afspraken te maken voor dit concept in Nederland. Op dit moment hebben we een grote bestelling bij Rain-X geplaatst, bestaande uit het product zelf, maar ook de bekende gele Rain-X sproeibogen. Ik verwacht binnenkort de bestelling te ontvangen.”

Deel dit artikel:

Leave a comment