Geen werktijd meer verliezen, het werk efficiënt plannen en klanttevredenheid vergroten? Daar helpt Gacha Planner je mee; de online slimme plantool van Jaws IT. Gacha Planner is niet voor niks genomineerd voor de Digital Innovation Award op de Carwash Europe Show 2023.

Met Gacha Planner maken je klanten eenvoudig en veilig online een afspraak als het hun uitkomt. Dus ook buiten jouw openingstijden. Je bent zo 24/7 bereikbaar en hebt geen last meer van werkonderbrekingen om de telefoon te beantwoorden. De planning wordt real time bijgewerkt en is te koppelen met andere (plan)systemen. Dubbele afspraken zijn daarmee verleden tijd en je hebt op één plek een compleet overzicht. Wel zo handig. Je klanten ontvangen automatisch een herinnering per sms en e-mail, dat no-show vermindert.

Maar Gacha Planner kan meer: het helpt je met het zo efficiënt mogelijk inzetten van mensen en middelen. Op basis van onder meer de skills van jouw medewerkers, de tijd die bepaalde (deel)taken duren en jouw openingstijden, geeft Gacha Planner je suggesties voor het optimaal inzetten van je mensen en middelen. Wij richten Gacha Planner volledig op maat in en houden het betaalbaar.

Wij zijn aanwezig op:

carwash show
Deel dit artikel:

Leave a comment