Hulshof Groep (Perfect Carwash) breidt uit door overname Starwash Oldenzaal.
Exact een jaar geleden heeft de familie Hulshof met het persbericht naar buiten gebracht dat Hulshof haar Oliehandel en Tankstations had verkocht aan Varo Energy. Precies een jaar later wordt de 1e overname aangekondigd door Rutger Hulshof, directeur/eigenaar.  Ik mocht 1 jaar niks nieuws doen van mijn vrouw… dat lukt precies.”

Er is in het afgelopen jaar veel gebeurd. We hebben onze “olie” activiteiten verkocht, intern hebben mijn broer en ik in goed overleg besloten om onze wegen te scheiden. Mijn broer heeft hierbij de voorkeur uitgesproken de onbemande wasbox locaties te exploiteren, dit doet hij inmiddels onder de naam “Super Selfwash”. Daarnaast heb ik de Hulshof Groep opgericht, onder deze vlag valt Perfect Carwash. Intern hebben we de organisatie nieuw vorm gegeven en is er een nieuwe meerjarenplan gepresenteerd. De overname van Starwash kwam op ons pad en sluit “Perfect” aan bij de groeiambitie die we hebben met Perfect Carwash. Rob de Mönnink van Starwash wil zich gaan focussen op ‘City Campers’ zijn camper en banden bedrijf, hiervoor heeft hij nu een ander pand gekocht. Wij kunnen ons op deze locatie focussen op de carwash.”

Per 1 januari 2023 zal Starwash Oldenzaal onderdeel zijn van Hulshof en draaien we eerst door onder de huidige Starwash huisstijl. Belangrijkste voor ons is dat we samen met de overgenomen personeelsleden zorgen voor en soepele overstap voor hun en de klanten in Oldenzaal. Tijdens een inventarisatie periode gaan we vorm geven aan Perfect Carwash Oldenzaal, de locatie zal over enige tijd worden omgebouwd naar een 2.0 locatie waarbij men overdekt kan stofzuigen en er vele service diensten extra worden aangeboden. De locatie bestaat uit een 50 meter lange Holz wasstraat en 4 wasboxen.

Perfect Carwash Oldenzaal zal na Haaksbergen, Gronau(DE), Enschede en Dülmen(DE) de 5e locatie worden van de Hulshof Groep en bestaat het bedrijf uit zo’n 80 medewerkers.  

Deel dit artikel:

Leave a comment