De Fortador Selfwash is een geavanceerde machine voor het stoom reinigen van autobekleding en interieur. Marcel Rosbag is verheugd om de nieuwe samenwerking aan te kondigen met Fortador, een vooraanstaande leverancier van stoomreinigers, autowas- en detailapparatuur. “Onze Selfwash-modellen werken met de kracht van stoom en de beste technische apparatuur, zoals vermeld, Powered by Lamborghini.”

“De Selfwash modellen bieden uw carwashklanten het volgende: • Stoom- en was functie die de binnenbekleding reinigt en desinfecteert.
• Stoom- en was functie die reinigt, desinfecteert en een reinigingsmiddel toedient.
• Droog zuig functie met behulp van een nat/droogzuiger.

Aanvullende modules:  
• Een stoompistool met lans en nozzle voor het reinigen van het exterieur van de auto
• Het drogen van het exterieur en/of interieur van het voertuig met lucht

“Dit unieke apparaat stelt uw carwashklanten in staat om zelfstandig gebruik te maken van de Selfwash voor reiniging van de binnenzijde van de auto. Na contactloze- of muntbetaling bereidt de machine zich voor en ontvangt u dagelijks een rapport met de omzet. Het is een ideale toevoeging aan een carwash of wasboxplein.

“Met trots vermarkten we de Fortador Selfwash-modellen verder in de Benelux,” aldus Marcel Rosbag. “Deze geavanceerde technologie weerspiegelt onze toewijding om superieure autowasoplossingen te leveren die efficiëntie, duurzaamheid en klanttevredenheid vooropstellen. Daarnaast draagt het bij aan een groenere en meer milieubewuste autowasindustrie.” De Fortador Selfwash-modellen hebben uitgebreide tests ondergaan bij verschillende carwash bedrijven in Nederland, een bewezen lucratief verdienmodel, dus nu beschikbaar voor verkoop en installatie.

steamatic

Voor meer informatie over het systeem, prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Steamatic, (www.steamatic.nl)
Marcel Rosbag (0610-011381)

Deel dit artikel:

Leave a comment