No-nonsense autoverhuur. Dat is hoe Autohopper zich typeert. Geen geneuzel achter de komma, scherpe prijzen en duidelijke voorwaarden. Met dat idee is Autohopper in 2011 opgericht. Met meer dan 130 vestigingen wordt er hard gewerkt om particuliere en zakelijke klanten een geschikte huurauto of bestelbus mee te geven. Mobiliteit is voor iedereen en met een geldig rijbewijs is het voor alle mensen mogelijk om voordelig een huurauto mee te nemen. Om nog meer mensen mobiel te houden, is Autohopper op zoek naar nieuwe franchise ondernemers, ook binnen de carwashbranche.

Wat doet Autohopper?
Autohopper levert een geschikte huurauto aan iedereen die op dat moment op zoek is. Heb je een verhuisbus nodig? Wil je het wagenpark van je bedrijf uitbreiden om je collega’s onderweg te houden? Of ben je op zoek naar vervangend vervoer? Autohopper helpt iedereen aan de geschikte auto.

Een krachtige shop-in-shop franchise formule
Autohopper is een krachtige shop-in-shop franchise formule waar verschillende ondernemers zich bij hebben aangesloten. Zo ook verschillende ondernemers die een carwash hebben. Sinds de oprichting wordt er actief gezocht naar enthousiaste ondernemers die graag hun diensten willen uitbreiden met professionele autoverhuur.

Het aansluiten van de vestigingen wordt uitgevoerd door accountmanager vestigingen Mathijs van der Tang. Hij legt zijn rol uit: “Dagelijks ga ik het gesprek aan met potentiële ondernemers die hun diensten willen uitbreiden. Daarnaast onderhoud ik contact met deze ondernemers, zodat we elkaar kunnen ondersteunen in de dienstverlening”. 

Foto: Mathijs van der Tang

 

autohop

Het netwerk van Autohopper is sterk. De verschillende vestigingen werken elke dag met elkaar samen om zo alle klanten aan de juiste huurauto te helpen. Zo kan de vestiging in Haarlem auto’s leveren aan de vestiging in Amsterdam Diemen, wanneer deze niet over het juiste voertuig beschikt. Mathijs van der Tang over de relaties tussen de vestigingen: “De relatie onderling is met name wat de shop-in-shop formule zo krachtig maakt. Iedereen draagt zijn steentje bij en het zorgt voor blije gezichten bij de klanten”.

Wat krijg je er voor terug? 
Met professionele autoverhuur in samenwerking met Autohopper is het mogelijk om je van je concurrenten te onderscheiden. Door het aanbieden van autoverhuur wordt er een extra dienst toegevoegd aan de bestaande werkzaamheden. Autohopper ziet dat dit resulteert in verschillende uitkomsten. Allereerst levert autoverhuur extra klanten op die vaker terug zullen komen en daarmee ook gebruik maken van de carwash. Daarnaast wordt door het toevoegen van autoverhuur de omzet vergroot. Een zeer aantrekkelijk verdienmodel. Mathijs van der Tang: “Sinds de oprichting in 2011 hebben meerdere vestigingen zich aangesloten bij Autohopper. Er zijn op dit moment een groot aantal vestigingen die al langer dan tien jaar zijn aangesloten. Deze vestigingen zijn erg tevreden met het verdienmodel”.

autohopper

Samen kom je verder

Naast het vergroten van je bedrijf en omzet zijn er nog extra diensten die worden aangeboden door Autohopper. Op het hoofdkantoor in Apeldoorn zijn verschillende afdelingen die altijd klaarstaan om de ondernemer verder te helpen. De afdeling wagenpark staat klaar voor alle operationele vragen en denkt graag mee om de vloot optimaal te houden. De afdeling groot zakelijk sluit nieuwe zakelijke klanten aan en zorgt ervoor dat de ondernemer nog meer uit zijn verhuurdiensten kan halen. Marketing helpt mee met de online en offline zichtbaarheid van de ondernemer. De schadeafdeling zorgt voor een goede afhandeling van het schade- en herstelproces van voertuigen. Autohopper werkt daarnaast met een eigen IT-afdeling, inclusief een eigen verhuursoftware, zodat er geen gaten vallen in de verhuurplanning. Tot slot heeft Autohopper accountmanagers in dienst die zorgen dat er zakelijke klanten worden binnengehaald, waardoor jouw business kan groeien. 

 

Sluit je aan!

Heb je een carwash en wil je deze uitbreiden met autoverhuur? Mathijs van der Tang staat klaar om het gesprek met je aan te gaan of om kennis te maken.
Je kan Mathijs bereiken via het e-mailadres mathijs@autohopper.nl of
bel hem op 055 – 260 00 02.

Deel dit artikel:

Leave a comment