Ozzy Laan uit Haarlem liet in januari zijn auto wassen bij CarwashPlus in Haarlem en daar ontving hij in het kader van de BOVAG WinterWasWeken een kanskaart. Door de unieke code online te verzilveren won Ozzy een cheque van maar liefst 10.000 euro, te besteden aan een auto naar keuze op viaBOVAG.nl. Op 21 februari nam hij zijn prijs in ontvangst bij CarwashPlus. 

Op de foto van links naar rechts: hoofdprijswinnaar Ozzy Laan, Kevin Sargentini van CarwashPlus Haarlem en BOVAG-branchemanager Erik Stern.

Bij meer dan 100 autowas- en poetsbedrijven in het hele land ontvingen klanten de hele maand januari een kanskaart na een was- of poetsbeurt. Van bijna 54.000 kaarten werd de unieke code op de actiewebsite verzilverd om zodoende kans te maken op de hoofdprijs en heel veel andere mooie prijzen. In totaal werden 117 prijzen uitgereikt, van DVD-spelers en tijdschriftabonnementen tot dakkoffers en van weekendjes weg en koptelefoons tot fietsendragers. Naast de cheque van 10.000 euro waren er ook nog vier andere hoofdprijzen te winnen in de vorm van een bungalowweekend voor het hele gezin inclusief entree tot attractiepark Slagharen. Sowieso ontving elke deelnemer na het invullen van zijn code een cadeau in de vorm van hoge korting op diverse dagjes uit. 

Strooizout funest
Naast de 117 prijzen die BOVAG beschikbaar stelde, konden de deelnemende BOVAG-autowas- en poetsbedrijven voor hun eigen klanten ook nog een prijzenpakket toevoegen. Ozzy Laan mag de cheque van 10.000 euro gaan gebruiken om een auto uit te zoeken op het platform viaBOVAG.nl, waar tienduizenden auto’s van BOVAG-leden te vinden zijn die stuk voor stuk worden aangeboden met de zekerheid van minimaal zes maanden BOVAG Garantie én twee weken omruilgarantie. BOVAG organiseert elk jaar de WinterWasWeken en wijst daarmee op het grote belang van autowassen in de winter. Strooizout en andere viezigheid op de weg kan namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het functioneren van belangrijke systemen. Het is dan ook cruciaal om ook in de winterperiode de auto schoon te houden. De BOVAG WinterWasWeken werden dit jaar voor de vijfde keer gehouden. De hoofdprijs viel eerder bij autowasbedrijven in Naaldwijk, Apeldoorn, Nieuwegein en Amsterdam. 

Deel dit artikel:

Leave a comment