Marc Hallie is een trouwe deelnemer aan de beurs Tankstations & Carwash en is verheugd dat hij zijn bedrijf The Sign Creator binnenkort weer aan bezoekers kan presenteren . “Ondanks het feit dat we ook tijdens de corona crisis redelijk hebben kunnen doorwerken is het weer fijn ondernemers uit de branche te ontmoeten. Naast ons bekende werkzaam heden binnen de tankstation- en carwashbranche tonen we op onze stand ook enkele noviteiten, zoals bijvoorbeeld een speciale armatuur voor in de carwashhal.”

“Probleem bij veel carwashes is dat door het hardhandig gebruik van hogedruk- en/
of voorreiniging slangen de opgehangen TL / led armaturen beschadigd kunnen worden. Op verzoek van de firma Cleanpanel heb ik een speciale armatuur ontwikkeld zodat beschadigingen kunnen worden voorkomen. De armatuur is 26mm diep en wordt in de wand gefreesd, hierbij blijft de wand zijn stevigheid behouden en kan de bedrading naar de achterzijde worden weggewerkt. Hierdoor geen hinderlijke uitstekende armaturen en/of bedrading in de wasbox en/of carwash. De armatuur is uiteraard waterdicht en we geven een 10 jarig garantie hierop.”

sign creator

Schermen
Het zal nog even spannend worden want het is nog onderweg maar we willen graag het allernieuwste LED scherm tonen met een 2.91 pixelwaarde! Tevens willen wij u een LCD scherm tonen dat u kan overnemen met een QR code zodat uw klanten zelf items kunnen opzoeken en/of bestellen! Ik hoop dat het op tijd aanwezig zal zijn

Deel dit artikel:

Leave a comment