In samenwerking met Innovam en Skills Town lanceert BOVAG een breed aanbod van opleidingen exclusief voor de leden van BOVAG Tankstations en BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven. Ondernemers en medewerkers kunnen nu al gebruik maken van tientallen online trainingen, die door een klankbordgroep van BOVAG-ondernemers zijn geselecteerd

Nadat als gevolg van de nieuwe cao het ontwikkel- en opleidingsfonds OOTW werd opgeheven, besloot BOVAG om zelf opleidingen te gaan aanbieden en ontwikkelen. Deze worden verzorgd door Innovam; dé opleider van de mobiliteitsbranche en tevens onderdeel van de BOVAG-familie. Om het opleidingsaanbod voor tankstations en autowas- en poetsbedrijven zo breed en interessant mogelijk te maken, wordt tevens de BOVAG Academy gelanceerd in samenwerking met online opleider Skills Town. De BOVAG Academy ontwikkelde online opleidingen exclusief en kosteloos voor aangesloten tankstations en autowas- en poetsbedrijven. Het aanbod is bedoeld voor zowel ondernemers als medewerkers in alle lagen van de organisatie en omvat nu al 58 online opleidingen, variërend van e- en we-learnings tot webinars en van werkplekleren tot persoonlijke en talentscans. Dit aanbod wordt in de toekomst verder uitgebreid en aangepast op de wensen van BOVAG-leden, waarvoor een klankbordgroep is ingesteld.

Ook voor poetsbedrijven
Alle leden van BOVAG Tankstations en BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven kunnen gratis gebruik maken van de BOVAG Academy. Hoewel autopoetsbedrijven onder een andere cao vallen, kunnen autopoetsbedrijven die lid zijn van BOVAG ook kosteloos gebruik maken van dit aanbod. Meer informatie is te vinden op:

Deel dit artikel:

Leave a comment