Na de overname van Autowas H2O, Bubbles Carwash en XXL Den Haag door Torqx Capital Partners (“Torqx”), breidt de carwash groep zich verder uit in het noorden en oosten van Nederland met de overname van Wasdas. Wasdas bestaat uit een groep van vier premium autowas-locaties gelegen in Drachten, Veendam, Emmen en Hardenberg. Met een prijswinnend merkdesign staat Wasdas bekend om de hoge kwaliteit van de wascentra en de premium klantervaring. De oprichters van Wasdas, Daniël, Barry en Jamila, bundelen de krachten met Torqx om samen de groep regionaal verder uit te bouwen.

Hein Castelijns, Algemeen Directeur van de carwash groep, kijkt er naar uit om samen met het Wasdas team de locaties verder te ontwikkelen: “We zijn zeer verheugd met deze samenwerking. Daniël, Barry en Jamila hebben een bedrijf opgebouwd met vier vestigingen die zich ieder laten kenmerken door een hoogwaardige kwaliteit, uitstraling, en klantbeleving. Hiermee vormen de vier locaties een bijzonder waardevolle en passende toevoeging aan de rest van onze groep.”

Met de overname van de Wasdas groep bouwt Torqx verder aan de ambitie voor het ontwikkelen van de kampioen in premium autowasstraten in de Benelux. David van Hasselt, Investment Director bij Torqx is enthousiast over de ontwikkelingen, en zegt: “De overname van Wasdas is een belangrijke stap in ons initiatief om premium autowas bedrijven bij elkaar te brengen. Niet alleen versterken we de groep met vier prachtige locaties; we verkrijgen zo ook een tweede groeikern in het noorden en oosten van het land waar vandaan we de carwash groep verder kunnen uitbreiden. Ik ben er trots op dat we het vertrouwen hebben gekregen van de Daniël, Barry en Jamila voor deze overname en kijk uit naar onze verdere samenwerking.”

Over Wasdas
De Wasdas groep is een regionale kracht in het noorden en oosten van Nederland dankzij het netwerk van vier straten met een sterk en herkenbaar merk. In 2020 is de Wasdas groep uitgebreid met een gloednieuwe wasstraat in Hardenberg en over de afgelopen jaren zijn de locaties in Drachten, Emmen en Veendam volledig gerenoveerd. De combinatie van de uitstekend onderhouden wasstraten, het gepassioneerde ondernemerschap van de oprichters, en de energieke en klantgerichte werkwijze van de werknemers zorgt ervoor dat klanten worden voorzien van een uitstekende en premium was ervaring.

Bron: Torqx Capital

Deel dit artikel:

Leave a comment