Bron: Torqx Capital

Torqx Capital Partners (“Torqx”) is met een nieuw initiatief de carwash wereld ingestapt en heeft de autowasstraten van Autowas H2O en Bubbles Carwash overgenomen. De nieuwe groep bestaat uit vijf premium autowas-locaties gelegen in Leiden, Leiderdorp, Spijkenisse, Rotterdam en Zoetermeer. Hein Castelijns is per april 2022 gestart als Algemeen Directeur om de nieuwe groep te leiden. De oprichters Hans Lenting en Martin van Poortvliet zullen een stap terug te doen.

De nieuwe carwash groep zal direct worden versterkt met de overname van XXL Carwash– één van de grootste autowasstraten in de omgeving. Torqx neemt XXL Carwash Den Haag over van Martin en Onno Middeldorp, twee zeer gerespecteerde ondernemers met een rijke familiehistorie op autowas gebied.

Hein Castelijns is erg enthousiast over de ontwikkelingen en zegt; “We zijn zeer verheugd met de komst van XXL Carwash Den Haag bij onze groep en vereerd dat Martin en Onno ons het vertrouwen hebben gegeven om hun familie erfgoed voort te zetten. XXL Carwash is een bedrijf met fantastische medewerkers en een uitstekende reputatie. De wasstraten van Autowas H2O en XXL Carwash sluiten naadloos op elkaar aan, zowel geografisch als qua uitstraling en kwaliteitsniveau. Gezamenlijk bouwen we verder aan een groep met een fantastische klantervaring en een efficiënte en duurzame operatie.”

visie van Torqx om een Benelux kampioen in premium autowasstraten te bouwen. David van Hasselt, Investment Director bij Torqx: “We volgen de markt voor autowasstraten al jaren en hebben een uitgebreid netwerk van ondernemers, leveranciers, marketing specialisten en andere experts opgebouwd. Met Autowas H2O en XXL Carwash hebben we een zeer sterk fundament in Zuid-Holland waar vandaan we onze ambities voor de autowaswereld kunnen vormgeven. We kijken er naar uit om met meer ondernemers samen te werken en de nieuwe groep verder uit te bouwen.”

Over Autowas H2O en Bubbles Carwash
Autowas H2O en Bubbles Carwash bestaat uit een groep van vijf hoogwaardige autowasstraten in Leiden, Leiderdorp, Spijkenisse, Rotterdam en Zoetermeer. De locaties kenmerken zich door hun geavanceerde kettingbaan installaties, premium uitstraling en enthousiast personeel. Autowas H2O kan daardoor rekenen op een loyale klantenkring die zelfs bereid is om te rijden voor de uitstekende waservaring, hoge kwaliteit en goede service. Autowas H2O is opgericht door Hans Lenting en Martin van Poortvliet die door middel van uitstekend ondernemerschap Autowas H2O hebben weten uit te bouwen van een enkele vestiging tot een sterke keten van 5 wasstraten.

Over XXL Carwash
XXL Carwash beschikt over drie autowas locaties in Den Haag, Alphen aan den Rijn en Muiden. De locatie in Den Haag is met twee carwashes van 50m en 36 overdekte stofzuigplaatsen een van de grootste in de regio. In 2021 is de locatie uitgebreid met de tweede carwash waardoor de capaciteit is verdubbeld en wachten verleden tijd is. De locatie is daarnaast uitgerust met een omvangrijke waterrecycling installatie en 400 zonnepanelen waardoor er bijna 100% duurzaam kan worden gewassen. Naast de moderne installaties staat XXL Carwash bekend om de hoge kwaliteit van het wasresultaat en de uitstekende service van het personeel. XXL Carwash is een familiebedrijf met 40 jaar historie in autowas en eigendom van de broers Onno en Martin Middeldorp.

Deel dit artikel:

Leave a comment