“Bij TSG Wash bieden we naast een roll-over wasinstallatie ook nog de selfcarwash/wasboxen voor mensen die zelf hun wagen willen wassen als voor hen die hun wagen willen laten wassen. In combinatie met de verschillende wasinstallaties heeft TSG betaal– en besturingssystemen ontwikkeld. Dit wordt ondersteund door het Charlie cloudplatform, wat u meer inzicht geeft in het gedrag van uw klant en zal leiden tot hogere omzetcijfers!”

“Als men de auto wilt gaan wassen in de wasbox kunt u uw klant met de SelfwashPay de mogelijkheid bieden om eenvoudig via een touchscreen een wasbeurt te starten. Het betalen met muntgeld is nog steeds mogelijk, maar via het state of the art betaalscherm kan er nu ook contactloos betaald worden met bankkaarten, via een barcodescanner, een QR code en zelfs met nummerplaatherkenning! De user interface, tarieven en programma’s kunt u geheel naar eigen wens instellen via het Charlie beheerportaal.”

TSG karcher

“Naast de wasboxen is er ook een betaalsysteem ontwikkeld voor de Roll-overs, namelijk de CarwashPay. Ook met de
CarwashPay kunt u uw klant het gemak van de meest recente betaalmogelijkheden bieden, waaronder contactloos voor bank-en credit kaarten, een scanner voor QR codes en barcodes (denk aan kortingvouchers, maar ook de unieke barcodes die gegenereerd worden door Fuel POS ) en zelfs de mogelijkheid om voor abonnementhouders via nummerplaatherkenning de carwash te laten starten! En wat ook ontzettend mooi aan dit systeem is dat het naar eigen style ingericht kan worden en ook eventueel zelf acties in het scherm kunt laten tonen. De terminal is volledig cash-vrij, waardoor er minder kans is op vandalisme en u minder handelingskosten heeft.”

Velgenreiniging door roll-over moet optimaal zijn

“Naast het wasresultaat moet de auto na de behandeling ook droog zijn. Auto’s met wieldoppen verdwijnen uit het straatbeeld en lichtmetalen velgen zijn allang geen speciale accessoires van de auto meer. Ze bestaan in heel veel soorten en maten en worden ervaren als een verfraaiing van de auto. Het reinigen van die velgen is dan ook meer en meer van belang geworden. Als roll-over exploitant kun je je op verschillende manieren onderscheiden en het standaard afleveren van schone velgen is er één van. Een goed aanbod gaat verder dan een schone auto, denk aan tevreden, terugkerende, klanten. Hierdoor bouw je aan succes en verhoog je het rendement.

TSG biedt met de Klean!Star roll-over met hierin de K!Planet iQ velgenreiniging van Kärcher verschillende mooie oplossingen die hieraan bijdragen én uiteraard wel zorgen voor schone velgen. De velgen worden gewassen door 3 apart roterende borstelschijven, die in zijn geheel en ieder in een verschillende richting draaien. Zo worden de wielen nauwkeuriger gereinigd, geen vuil meer en worden velgen van elk formaat perfect schoon! Dat is toch precies wat je wilt?”

VIDEO

Klik op afbeelding hiernaast en bekijk de video KÄRCHER K!Planet iQ

.

TSG WASH staat op de beurs Tankstations & Carwash. Wij heten u van harte welkom op onze stand

Deel dit artikel:

Leave a comment