Voormalig wascentrum Indoor Carwash Alkmaar heeft een grote metamorfose ondergaan en is getransformeerd tot UP Carwash. Daarmee is de start gemaakt van de uitrol van een nieuw franchisemerk. UP Carwash is ontwikkeld door Pieter en Martijn Commandeur, die samen de directie vormen van het (tweede generatie familiebedrijf) Indoor Carwash. Indoor Carwash heeft drie vestigingen in Noord-Holland, waarvan de locatie in Alkmaar nu als eerste volledig is omgekleurd. Begin oktober volgt ook de locatie in Castricum.

Ervaring
De visie achter de franchiseformule is om de dertig jaar ervaring in de branche beschikbaar te maken voor startende wasondernemers en locaties die de wind tegen hebben. ‘De afgelopen tien jaar hebben wij gericht geïnvesteerd om alle aspecten van ons businessmodel te optimaliseren. Dat gaat van de techniek in de wasstraat tot het opleiden en managen van personeel en klachtafhandeling. Allemaal vanuit onze kernwaarde aandacht. Voor de auto, voor de bestuurder, voor onze medewerkers. Aandacht maakt alles mooier, luidt ons devies.’ 

De broers Commandeur zijn momenteel in gesprek met verschillende ondernemers in de branche. Sommige zijn starters, andere hebben al een locatie en zoeken manier om een betere exploitatie te draaien. ‘Voor beide staat UP Carwash open. Natuurlijk doen we dit vanuit ons ondernemerschap, maar ook om de branche verder te helpen’, aldus Pieter.

In de volgende editie van CleaningStation een uitgebreid artikel over het (franchise) concept van UP Carwash.

up carwash
Deel dit artikel:

Leave a comment