Berrie Wolters

Toen ik vorig jaar september van Lex Peters uitleg had gekregen over zijn eerste interieur carrousel in Arnhem, gaf hij bij afscheid al aan dat hierna de locaties Tilburg, Den Bosch en Nijmegen aan de beurt waren. De verbouwing van locaties Tilburg en Den Bosch zijn inmiddels achter de rug. Op locatie Den Bosch draait sinds november dit jaar de tweede ANAC interieur carrousel. Op de vestiging Nijmegen wordt tijdens mijn afspraak met Lex op 8 december nog volop gehesen en getimmerd aan het nieuwe stofzuigplein dat boven de bestaande washal wordt gebouwd. De contouren ervan zijn echter al duidelijk zichtbaar. Ook het wasstraatgedeelte gaat in Nijmegen op de schop. Een zoveelste huzarenstuk uit de koker van Lex Peters zelf.

Foto boven: genomen op zaterdag 24 december en de contouren van het nieuwe stofzuigplein, boven de wasstraat en interieurbaan, is al aardig te zien.

anac nijmegen

Foto links is genomen op 8 dec jl boven op het stofzuigplein. De topvloer moet nog worden gelegd en het dak en zijdelen eveneens.

Foto rechts is eveneens op 8 dec jl genomen. Beide wasstraten verschuiven iets naar rechts en worden in de nieuwe situatie een stuk langer.

Deel dit artikel:

Leave a comment