In maart 2023 hebben Frank Rietberg (Algemeen directeur), Jacob Schippers (Salesmanager) en Pascal Hamstra (Operationeel Directeur) de strategie van RIWAX Nederland BV en RIWASH Nederland BV onder de loep genomen. Zit iedereen nog op de goede plek?
In deze periode zijn er ook enkele gesprekken geweest tussen de 3 heren en de vertegenwoordiger van het Zwitsers moederbedrijf over de toekomst van RIWAX en RIWASH in Nederland.

Foto boven:  Links Pascal Hamstra, midden Frank Rietberg en rechts Jacob Schippers

Een van de beslissingen die Zwitserse eigenaar op ons advies had genomen was aanzienlijk te gaan investeren in onze nieuwe wasstraat, poetsruimtes en het verder updaten van ons hoofdkantoor in Nijkerk. Inmiddels is de eerste RIWASH-locatie een feit (lees het uitgebreide artikel in editie 1 van vakblad CARWASH)

In januari 2024 heeft er wederom een gesprek plaatsgevonden met het moederbedrijf. Daar gaf Frank Rietberg aan een andere functie te willen.

Genomen besluiten
Frank heeft uitgesproken dat hij zijn functie als algemeen directeur wil overdragen zodat hij zich in vervolg meer kan focussen op zijn droom: het uitbouwen van de RS Nautic-line in Nederland en Internationaal. Frank Rietberg: “Mijn Passie zijn de concepten en het demonstreren van onze artikelen.” Daarom zijn de voorgaande managementtaken van Frank overgedragen aan Jacob Schippers  en Pascal Hamstra.

Wat houdt dat voor nu concreet in?
Frank Rietberg zal per 2 april as. het spreekwoordelijke stokje overdragen aan Pascal Hamstra die de functie van CEO Nederland gaat vervullen. Jacob Schippers wordt Verkoopdirecteur en de officiële functie van Frank Rietberg wordt Sales Product Manager Nautic Internationaal.

 

Deel dit artikel:

Leave a comment