Versteeg Carwash Service uit Veenendaal staat dit jaar voor het eerste op de beurs Tankstations & Carwash. Op de stand is de productlijn van Adriateh te zien, de B&S roll-over wasinstallatie en Stekerr, een oplaadpaal geschikt voor carwashbedrijven.

Adriateh

adriateh

Komt met de volgende noviteiten:
• Complete techniekcontainer voor 5 wasboxen
• Autolaadpaal STEKERR
• Multique 4 in 1
• Diverse maquettes van de verschillende modellen Wasboxen.

CAR-WASH-SERVICE 

versteeg B&S roll-over

CAR-WASH-SERVICE zal aanwezig zijn met de nieuwste roll-over. De B & S Premium. Deze Roll-Over is opgebouwd uit onderdelen die vrij in de markt te koop zijn wat de onderhoudskosten ook op lange termijn zeer laag houden. B&S is afgeleid van Bencken & Sohne. De heer Bencken was enkele decennia werkzaam binnen de carwashsector. Helaas is hij enkele jaren geleden overleden en heeft zijn zoon de fabriek voortgezet. De basis voor de B&S Rollover techniek komt van de oude Wesumat machines, een voormalig zeer kwalitatief merk van roll-overs.” Monteursvriendelijk Na diverse machines te hebben geplaatst blijkt dat het storingsverloop verbazingwekkend laag is. “De roll-overs zijn nagenoeg storingsvrij. De oudste installatie heb ik 7 jaar geleden geplaatst en we hebben daar recent pas een storing moeten verhelpen. De roll-over is daarnaast ook zeer monteursvriendelijk gemaakt. Men kan eenvoudig bij het rolsysteem, wielborstels en andere slijtagedelen.”

STEKERR

Stekerr is de eerste snellader voor elektrische voertuigen (EV) die door Adriateh is ontwikkeld. Het is een commercieel snellaadstation dat compatibel is met CCS / CHAdeMO connectoren met een laadsnelheid vanaf 50kW en tot 150kW, geschikt voor autowasstraten en  benzinestations. De lader trekt de aandacht met een design dat doet denken aan een klassieke oplader voor mobiele telefoons. De Stekerr is ontworpen voor alle buitengebieden. Hij kan worden geleverd met een ingebouwde parkeerbeheeroplossing die in realtime informatie geeft over de bezetting van parkeerplaatsen. Voor snelle en gemakkelijke betaling accepteert het apparaat alle gangbare betaalopties: mobiele betalingen, smartcards, creditcards en betaalpassen. Op de foto demonstreert Zoran Švraka van Adriateh de Stekerr op de Automechanika.
De lader is volgens Adriateh gemakkelijk en handig in gebruik. Dankzij de toegangscontrole voorkomt hij ongeoorloofd gebruik van het laadstation. Dat werkt via een interactieve vergrendelbare interface waarmee alleen de eigenaar van het voertuig kan communiceren. De laadpaal is ook uitgerust met een touchscreen dat geschikt is voor reclame. In een persbericht stelt Adriateh dat Stekerr gebouwd is om lang mee te gaan. De lader is voorzien van een stootvaste behuizing en zit vol met elektronische componenten van fabrikanten als Schneider Electric en Phoenix Contact

Deel dit artikel:

Leave a comment