WashTec levert wekelijks meerdere installaties af bij klanten. Te veel om op te noemen. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van recente opleveringen.

De Wasbeer Hoogeveen

Bij onze klant De Wasbeer in Hoogeveen hebben collega’s Peter van der Veen en Marcel Zieltjens de WashTec ‘Duurzame Autowaslocatie 2024’ certificaat uitgereikt. Dave en Wesley Santing laten op hun waslocatie zien hoe je een uitgebreid en overzichtelijk waspark op hoog niveau draaiende houdt.

washtec hoogeveen
washtec bestelbus roll over

XL320
De Wasbeer Hoogeveen wast al enkele jaren met onze kettingbaan van 48 meter, inclusief waterrecycling, 3 washtec wasboxen en men heeft een indoor stofzuigplein met ons systeem.  Op deze locatie wordt waterverbruik verminderd dankzij een AquaPUR waterrecycling-systeem en was je met biologisch afbreekbare AUWA chemie. De eigenaren hebben ondanks dat besloten om er toch een roll-over extra te plaatsen. Dus recent hebben we de XL320 roll-over geïnstalleerd: een hightech wasoplossing voor grote bestelauto’s.

Autoschadeherstel Van Eeks Hoogeveen

Arnoud van der Eijk, verkoper WashTec machines: “Familiebedrijf in de schadeherstel Van Eeks uit Hoogeveen heeft gekozen voor de Easywash 26 roll-over. De EasyWash 26 is perfect gespitst op servicewassingen en ook op commercieel gebruik. Het neemt niet veel ruimte in een hal en dit compacte model is daarom populair bij o.a. autobedrijven, schadeherstelbedrijven. Deze machine heeft washoogte 2.60m en 2.50m wasbreedte (ter hoogte van de spiegels). Er kunnen dus vrij brede auto’s gewassen worden.

Ook zit er een wielwas hogedruksysteem in de wielborstels wat zorgt voor blinkende wielen. Ze besparen met de investering in deze roll-over zeer veel tijd uit omdat ze voorheen het wassen uitbesteden. Naast het schadebedrijf hebben ze ook een eigen garagebedrijf, dus beide disciplines kunnen gebruik maken van deze roll-over. De machine wordt daarmee dus dagelijks goed ingezet. Zij maken ook gebruik van AUWA chemie.”

washtec easy
SmartCare voor Shell Houten en Rijswijk

We hebben recent een nieuwe SmartCare “SmartCare Shell Edition rollover geleverd aan Shell in Houten én in Rijswijk. “De SmartCare Shell Edition wast snel en veilig elk voertuig perfect schoon. Deze nieuwste roll-over generatie is uniek door zijn besturing, smart sensoren, duurzame water- en chemie dosering en variërende rijsnelheid- en borstelbeweging gedurende de wassing. Zo grondig en rustig heeft een roll-over nog nooit gewassen! Uiteraard is de SmartCare remote uit te lezen en aan te passen aan de wens van de exploitant qua snelheid en wasprogramma’s.

Foto’s onder: links locatie Rijswijk en rechts locatie Houten

washtec smart Rijswijk
washtec smart Houten
Deel dit artikel:

Leave a comment