De digitalisering in de autowasbranche neemt voortdurend toe. Operators kunnen hun systemen op afstand bedienen via internet, bedieningsmaterialen kunnen online worden gekocht en steeds meer klanten gebruiken hun smartphone om een carwash te boeken en te betalen. Om al deze ontwikkelingen in één oplossing te bundelen, start WashTec nu het internetplatform mywashtec.com.

Mywashtec.com bestaat uit vier onderdelen, zoals hieronder beschreven. Het nieuwe internetplatform my.WashTec.com combineert de digitale ontwikkelingen om zo het werk van operators makkelijker te maken.

my.carwash: Dit is de toegang op afstand tot de wasstraat. Het maakt een continu overzicht mogelijk van
de prestatiecijfers van een systeem, directe berichten bij storingen in het systeem en andere informatie die digitaal kan worden opgevraagd zonder dat je ter plaatse hoeft te zijn.

 • my.shop: De online shop van WashTec is geïntegreerd in het platform. Reserveonderdelen, AUWA-producten, aanvullende producten en
  uitgebreid marketingmateriaal zijn digitaal te bestellen. Kopers krijgen korting ten opzichte van andere bestelmethoden via het platform.

  my.EasyCarWash: Ook de EasyCarWash klantenapp is in het platform geïntegreerd. Dit maakt het klantenbeheer eenvoudig en digitaal. De EasyCarWash-app verhoogt de wasverkoop
  en verhoogt de winst, ongeacht de weersomstandigheden.

  my.SmartSite: De systeembesturing van een WashTec carwash is ook mogelijk via
  het internetportaal. Leveranciers hebben
  op afstand toegang tot het systeem, poorten kunnen worden bediend en temperatuur- en verlichtingsinstallaties zijn digitaal aan te sturen. Ook nieuwe wasprogramma’s kunnen binnen enkele minuten op afstand worden aangemaakt en zijn direct beschikbaar

washtec

.

POWER FOAM LANS

WashTec toont via een live-verbinding met onze showroom in Augsburg de nieuwe bovengenoemde functionaliteiten. Tevens kunt op onze stand de nieuwe Powerfoam-lans met AUWA-FoamTecs zelf testen.
WashTec Benelux is een volle dochter van het Duitse WashTec AG, en de ondernemer doet dus rechtstreeks zaken met de fabrikant. U bent van harte welkom op onze stand (nr. T309) tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021.

washtec
Deel dit artikel:

Leave a comment