In maart 2021 heeft Carwash Concept Company (3C) de vertegenwoordiging van WashTec Benelux overgenomen voor België. Het Luxemburgse moederbedrijf SPK van 3C verkoopt al vele jaren Washtec-installaties in Luxemburg. 3C presenteert zich dan ook voor het eerst op de beurs Autotechnica/Service Station & Carwash. Op haar stand zal met name veel aandacht geschonken worden aan de nieuwe WashTec roll-over Smart Care.

Hieronder enkele producteigenschappen van de Smart Care:

DESIGN: Het nieuwe 3D-ontwerp met hoogwaardig veiligheidsglas (i.p.v. kunststof kappen!) is eenvoudig te reinigen. En de ledlampen achter het glas maken het design uniek en is individueel naar wens samen te stellen.
BESCHIKBAARHEID: Door monitoring, intelligente gegevensregistratie en remote-control kan uitval van de machine eenvoudig voorkomen worden.
REMOTE-CONTROL: Comfortabele en individuele bediening van alle instellingen: of het nu gaat om prijzen, chemiedosering of het instellen van wasprogramma’s. Alles kan de exploitant eenvoudige en snel zelf regelen via de WashTec-app.
OPTIMALE FLEXIBILITEIT: De configuratie, besturing en aanpassing van wasprogramma’s waren nog nooit zo eenvoudig en kunnen ten alle tijde perfect afgestemd worden op het wasbedrijf.
INTELLIGENTE EN EFFICIËNTE BEDIENING: Voor een optimaal wasresultaat, maximale snelheid en daardoor nog meer omzet.
PRESTATIES IN VIER DIMENSIES: Quality, Speed, Convenience, Look & Feel. Kwaliteit, snelheid, bedieningsgemak en design.
INTELLIGENTE ONDERSTEUNING: Smart betekent nieuwe wegen inslaan. Met Remote Access kan de carwash-ondernemer de wasinstallatie op elk gewenst moment zelf controleren en aansturen. Eenvoudiger, met nog meer comfort, sneller en perfect afgestemd op zijn/haar wensen en die van de wasklanten. En daardoor vooral nog succesvoller.

Lees het gehele artikel in CleaningStation 2 van 24 maart 2022

washtec smart care
Deel dit artikel:

Leave a comment