In december vorig jaar was de grote verbouwing van vestiging CarPro Weert afgerond. Inmiddels is de nieuwbouw van de vierde vestiging in Best gestart en de nieuwbouw  van locatie Someren, de vijfde, staat begin 2022 gepland. CarPro  Carwash bestaat dit jaar alweer 13 jaar. In deze periode is er veel gebeurd: diverse verbouwingen, allerlei ontwikkelingen en innovaties, de realisatie van nieuwe vestigingen, nieuwe wasboxen etc.

Vernieuwing CarPro Weert
Service en kwaliteit vinden wij belangrijk en daarom blijven we innoveren en vernieuwen. Daarom heeft CarPro Weert onlangs een grondige metamorfose en vernieuwing ondergaan. Daarnaast is er een nieuw stofzuigerplein gerealiseerd waar de klant,  net als bij de vestigingen in Nuenen en Helmond, gratis kunnen stofzuigen. 

Bekijk Technische specificaties Weert:  Klik HIER

Nieuwbouw CarPro Best
Verder zal CarPro de komende jaren verder uitbreiden met nieuwe vestigingen. In 2022 zal een splinternieuwe vierde vestiging van CarPro worden gerealiseerd in Best. CarPro Best zal worden geopend aan de Zandweg (naast bouwmarkt Hornbach) op bedrijventerrein ‘t Zand. De bouw is inmiddels in volle gang. 

carpro

Nieuwbouw CarPro Someren  
De vijfde CarPro vestiging zal gerealiseerd worden aan de Witvrouwenbergweg in Someren: een centraal punt tussen de gemeenten Someren en Asten. Met de bouw van deze vijfde vestiging, zal het verzorgingsgebied van CarPro in de toekomst lopen van Best tot aan Weert. Wij houden u uiteraard op de hoogte van de vorderingen!

carpro someren
Deel dit artikel:

Leave a comment